februar 26, 2024

AutoAgri og Ekobot går sammen mot ugresset.

AutoAgri og svenske Ekobot innleder ett samarbeid der målsettingen er å anvende Ekobots intelligente redskap for radrensing sammen med AutoAgris autonome og elektriske redskapsbærer

Ekobot har ett redskapssystem for intelligent og autonom ugressbekjempelse. Gjennom en kombinasjon av data fra sensorer og Ekobots beslutningsmodul med kunstig intelligens, kan systemet med meget høy nøyaktighet skille mellom avling og ugress. Systemet fjerner deretter ugresset mekanisk med millimeterpresisjon, og skaper optimale forhold for den verdifulle avlingen. Når kjemisk ugressbekjempelse erstattes med intelligent og mekanisk ugressbekjempelse vil avlingen også øke. For mer info: www.ekobot.se

Gjennom å kombinere Ekobots redskap for ugressbekjempelse med AutoAgris autonome redskapsbærer, tilbys landbruket en fleksibel løsning som i tillegg til ugressbekjempelse også kan benyttes til andre operasjoner. Alt for å skape en kostnadseffektiv og lønnsom løsning for gårdbrukeren.

Del: